Matness

Naturlig Mat

044 12 10 05

Catering i Kristianstad. NATURLIG MAT

Matness

Matness

OBS: VI ÄR NU FULL BOKAT FÖR 2019

Bröllopscatering, hur fungerar det?

Vi är medvetna om hur viktig denna dag är för er. Genom att låta oss ta hand om cateringen, kan du njuta av dagen utan att oroa dig för den så viktiga bröllopsmiddagen. 

Först ta en titt på vår bröllopsmeny, de är speciellt utformad för en smidig middag, vi kan leverera detta var som helst, med minimal köksutrustning för ett obegränsat antal gäster.

Fyll sedan i vårt förfråga formulär, med så mycket detaljer som ni kan, så skickar vi en offert så exakt som möjligt. Där kan ni även meddela oss om ni vill ha en särskild meny. 

Om ni väljer att gå vidare, erbjuder vi en provsmakning i vårt kök i Kristianstad, där vi får ännu en chans att diskutera detaljerna av er bröllopsmiddag.

eller

Ring-oss: 044 12 10 05


Brollöps meny

450:-

 

Förrätter

 

Kallrökt laxtartare

med rucolaaïoli, rom från regnbågslax, créme fraiche samt chips av mörkt bröd.

 

Grön sparrissoppa med halstrad pilgrimmsmussla,

örtcréme samt pocherad sparris.

 

Jordärtsskockasoppa

med chips av  jordärtsskocka, créme samt ört- och blomsallad.

 

Hummersoppa

med pilgrimsmusslor och ängsyraaïoli. (+55 kr)

 

Mellanrätt

Smakfulla små mellanrätter av grönsaker eller frukt (efter säsong, +45 Kr)

 

Varmrätter

 

Torskrygg

med grönsaks méli-mélo, potatiscréme samt Pernod fumetsås.

 

Skånsk ryggbiff

med potatiskaka, persilja- och vitlöksrostade tomater, krav grönsallad och rödvinsskysås.

 

Tuppbröst

Fylld med spenat och chêvre, med potatispuré, blom- och örtsallad, samt en rödvinssås.

 

Lammrygg från Österlen

med potatis- och jordärtsskockspuré, små syrliga lökar, brynt charlottenlöksskysås och seraptasenapssallad. (+75 Kr)

 

Ankbröst med apelsinsås

med potatisfondant och sommargrönsaker. (+45 Kr)

 

Oxfilé tournedos

med potatiskaka, rostade minitomater samt murkelsås. (+ 75 Kr)

 

 

Efterrätter

 

Chokladmoussetartelett

med färska bär och coulis samt chokladglass.

 

Bär mille-feuille

Bär, créme patissiére och smördeg «tusenblad»,

med bärcoulis.

 

Rabarbervariation (efter säsong).

Färsk, kryddad rabarberconsomé med rabarber i socker, sorbet och chips.

 

Jordgubb och choklad (efter säsong).

Jordgubbar, stekt vit choklad, vit chokladcréme samt jordgubbssorbet.

 

Créme brulée

choklad créme brulée med flarn