Matness

Naturlig Mat

044 12 10 05

Catering i Kristianstad. NATURLIG MAT


Dec
1
to Apr 30

December 2016- April 2017 (ready)

december-april

förrätter:

rökt morotssoppa – med rostade pumpafrön

kallrökt laxtartar – med löjrom, örtsallad och brödchips(+ 30kr/person)

äppelciderkonfiterad griskind – med rökt äppelcrème

skånsk carpaccio – med ost, rostade ramslöksfrön och svart vitlök

huvudrätter:

gnocchi – med dagens skörd och ostskum

halstrad rödstrimmafilé – med kornrisotto, örtemulsion, gul- och rödbetor

lätt hörökt lamm – med äppel- och kastanjekräm

hjortytterfilé – med rotselleri, trattkantareller och flädersky

ost(125kr/person som extrarätt):

tre olika ostar – från skånska mejerier med olika tillbehör

efterrätter:

äppel- och tranbärssorbet – med vit chokladcréme

vallmofröglass – med pralinkräm och rostade hasselnötter

View Event →
Sep
1
to Nov 30

September-November (ready)

september-november

förrätter:

pumpasoppa – med syrad minilök och chips

jordärtskockssoppa – med lättrimmad koljarygg

vildand – med gröna linser och vaktelägg

konfiterat sidläsk – med halstrad svamp, persilja och vitlöksskum

huvudrätter:

gnocchi – med dagens skörd och ostskum

torskrygg - med rotfrukter och pepparrotsskum

helstekt hängmörad ryggbiff – med potatis- och vitlökskaka samt madeirasås (oxfilé + 60kr/person)

hjortytterfilé – med rotselleri, vintergrönt och fläderbärssky

ost(125kr/person som extrarätt):

tre olika ostar – från skånska mejerier med olika tillbehör

efterrätter:

äppelsorbet – med äppel-créme brulé

morotssorbet - med maräng och färskost

View Event →
Jul
1
to Aug 31

Juli-Augusti (ready)

juli-augusti

förrätter:

kålrabbivichyssoisse – med fröknäcke och örter

kallrökt ryggbiff carpacio med ramslök pesto och gran ost

kallrökt laxtartar – med löjrom, örtsallad och brödchips(+ 30kr/person)

lammconsommé – med lammrygg och sommargrönsaker

huvudrätter:

gnocchi – med dagens skörd och ostskum

rimmad och halstrad koljarygg – i mangold med blomkåls- och potatispuré samt beurre blanc

olinge utegrisytterfilé – med färskpotatis, timjanfrästa grönsaker och calvadossky

helstekt hängmörad ryggbiff – med potatis- och jordärtskocksgratäng, timjanrostade tomater samt schalottenlök- och rödvinssås (oxfilé + 60kr/person)

ost(125kr/person som extrarätt):

tre olika ostar – från skånska mejerier med olika tillbehör

efterrätter:

jordgubb-choklad-fläder

hallon-vitchoklad-harsyra

View Event →
May
1
to Jun 30

Maj-juni (ready)

 

maj-juni

förrätter:

nässelsoppa – med 63º kravägg och krutonger

kallrökt laxtartar – med löjrom, örtsallad och brödchips(+ 30kr/person)

äppelciderkonfiterad griskind – med rökt morotscrème

rostad grön sparris – med spickeskinka och chêvrecrème

 

huvudrätter:

gnocchi – med dagens skörd och ostskum

torskrygg – med potatispuré, primörer och ramslökssås

helstekt hängmörad ryggbiff – med pommes boulangère, dagens skörd och murkelsås (oxfilé + 60kr/person)

lammrygg - med potatiskaka, dagens skörd och skysås

 

ost(125kr/person som extrarätt):

tre olika ostar – från skånska mejerier med olika tillbehör

efterrätter:

rabarber-mandel-fläder

choklad- och äppelsfär

 

View Event →